Vraag van de klant

Airsafe is een bedrijf gespecialiseerd in het desinfecteren van de lucht in binnenruimtes. Aan ons is gevraagd om hun producten en diensten te promoten via social media, aangezien ze net van start zijn gegaan als bedrijf.

Geleverde Diensten

Voor Airsafe hebben we verschillende concepten bedacht. Naast dat we hun producten promoten maken we bijvoorbeeld ook wist-je-dat posts over waarom de producten van AirSafe belangrijk zijn in de wereld van nu en morgen. Voor deze posts hebben we een vast template ontworpen, speciaal voor AirSafe, om zo structuur en regelmaat op social media te creëren. Ook was het belangrijk om het bedrijf meteen betrouwbaar over te laten komen, dus zijn we voor het promoten van het social media account eerst begonnen met de pagina te vullen met content.

Uitkomst

AirSafe is nog maar net actief op social media, maar door met regelmaat uitgebreide stukken te posten creëren we betrouwbaarheid. Nu staan we op het punt om meer naamsbekendheid van Airsafe te creëren door middel van facebook advertising.

Bekijk hier de social media van AirSafe: