Vraag van de klant

All-Om is een bedrijf met al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van keukenmontage. Aan ons is na meerdere oriëntatiegesprekken gevraagd om het bedrijf een flinke boost te geven op gebied van social media. Het bedrijf had namelijk nieuwe werknemers nodig en dus zijn wij gaan kijken naar verschillende concepten om traditioneel vacaturemateriaal op een creatieve wijze in te verwerken.

Geleverde Diensten

Na verschillende gesprekken met de mensen van All-Om zijn we aan de slag gegaan met het schrijven van een contentstrategie. Naar aanleiding van deze contentstrategie zijn we de bedachte concepten gaan uitwerken. Zo gaan we één keer per maand bij All-Om langs om foto’s te schieten. Deze zetten we vervolgens in het template dat we speciaal voor All-Om hebben ontwikkeld, passend bij hun huisstijl. Ook hebben we verschillende vacatureposts ontworpen, gericht op het vinden van nieuw en passend personeel.

Uitkomst

All-Om blijft groeien op social media. Ook de vacaturepagina op de website wordt vaker bekeken met als resultaat dat er met meer regelmaat nieuwe sollicitanten op bezoek komen bij het bedrijf.

Bekijk hier de social media van All-Om:

Facebook
Instagram