Vraag van de klant

Bakker Bas is een bakker die niet in de binnenstad ligt maar in een winkelcentrum in Gorinchem. Met vakmanschap, passie voor het vak en de allerbeste ingrediënten maakt Bakker Bas de lekkerste versproducten in de aangrenzende bakkerij. Ons is gevraagd om dit prachtige bedrijf te gaan promoten op social media en door middel van mooie foto’s de producten te presenteren op de website.

Geleverde Diensten

Voor Bakker Bas hebben we ondertussen al een enorme lading mooie content mogen ontwikkelen. Om te beginnen hebben we de website voorzien van smaakmakende foto’s om zo te laten zien wat Bakker Bas maakt en verkoopt. Daarnaast zijn we actief gaan posten op social media, waarbij we rekening houden met een mooie afwisseling tussen foto’s en video’s. Om een mooie structurele pagina te creëren, op zowel Facebook als Instagram, hebben we een template ontwikkeld voor Bakker Bas. Ten slotte hebben we verschillende video’s gemaakt waarbij we laten zien hoe Bakker Bas zijn heerlijke producten maakt in zijn eigen bakkerij. Deze video’s springen er, zelfs tussen professionele foto’s, écht uit.

Uitkomst

De concepten hebben al een gewenst resultaat geboekt, want het social media account van Bakker Bas blijft groeien. Door de verschillende leuke winactie-posts en regelmatig geplaatste posts wordt het publiek van Bakker Bas groter én steeds meer betrokken.

Bekijk hier de social media van Bakker Bas:

Facebook
Instagram