Vraag van de klant

Wie (nog beter) wil leren tennissen kan sinds 1997 terecht bij Bas Tennis Academy; een professionele tennisschool die staat voor individuele begeleiding en persoonlijke aandacht. Aan ons is gevraagd om het social media account een flinke boost te geven en door middel van goede content en consequent posten Bas Tennis Academy goed onder de aandacht te brengen.

Geleverde Diensten

Voor Bas Tennis Academy hebben wij de social media volledig uit handen genomen. Samen met ons team bedenken we leuke concepten die we uitgebreid verwerken tot een contentstrategie. We gaan één keer per maand langs om alle content voor de aankomende maand te schieten. Voor social media hebben we een passend template ontwikkeld om zo meer structuur op de pagina te krijgen. Naast mooie sprekende foto’s zorgen we ook voor een goede afwisseling met video om de social media accounts van de klant interessant en verrassend te houden.

Uitkomst

Door het structureel posten van interessante content blijft het social media account van Bas Tennis Academy op Facebook en Instagram groeien.

Bekijk hier de social media van Bas Tennis Academy:

Facebook
Instagram