Vraag van de klant

Autobedrijf Blokland is een ervaren autobedrijf waar betrouwbaarheid, service en klantvriendelijkheid voorop staan. Ons is gevraagd om deze mooie kernwaarden terug te laten komen op social media door middel van professioneel fotomateriaal. Daarnaast is ons gevraagd om een mooie bedrijfsvideo te maken waarin duidelijk wordt dat Autobedrijf Blokland van een persoonlijke aanpak houdt en mensen graag weer snel de weg op helpt.

Geleverde Diensten

Na verschillende gesprekken met Blokland hebben we vastgesteld wat de kernwaarden van Autobedrijf Blokland zijn en waarom mensen deze garage boven andere garages kiezen. Deze kernwaarden hebben we vervolgens omgezet in concepten en uitgebreid uitgeschreven tot contentstrategie. We zijn toen begonnen met content creëren voor zowel Facebook als Instagram. We hebben een template ontwikkeld en zijn structureel content voor Blokland gaan posten. Ten slotte hebben we een prachtige bedrijfsvideo geproduceerd, waarin duidelijk naar voren komt dat ze houden van een persoonlijke aanpak en mensen zo snel mogelijk weer de weg op willen helpen. Oftewel: Autobedrijf Blokland steekt de dorpsgarage in een nieuw jasje. Door middel van social media geeft Autobedrijf Blokland nu een kijkje achter de schermen en laten zij zien waar zij goed in zijn.

Uitkomst

Autobedrijf Blokland blijft groeien op social media en hun posts worden steeds vaker gedeeld. De betrokkenheid van volgers wordt dus meetbaar hoger. Door middel van de bedrijfsvideo laat Autobedrijf Blokland ook zien wat zij doen en wat hun onderscheid van de concurrent.

Bekijk hier de social media van Blokland:

Facebook
Instagram