a

Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel aliquet nec eget arcu. In enim justo, rhoncus vitae.

Info:
Content
  /  Content

Content

Wat is content? Simpel gezegd is content een verzameling ideeën en/of concepten, vormgegeven of gevisualiseerd door middel van een specifiek medium. Wij van SOT Media maken onderscheid tussen drie vormen.

Video

Met video zet u uw publiek door middel van bewegend beeld aan het denken. Een video is een verhaal, wat met bewegend beeld verteld wordt. Wij geloven in video en zien het als het beste medium voor storytelling. Met uw bedrijfsdoelen en – identiteit in het achterhoofd maken wij video’s die iets zeggen en emoties opwekken bij uw doelgroep. Video is in onze ogen de beste marketingtool om uw publiek te bereiken en aan te sporen tot actie.

Foto

Fotomateriaal is en blijft een ideale manier om momentopnames te maken van gebeurtenissen die u niet wilt vergeten. Om deze reden is het niet gek dat het een centraal aspect is van social media. Een social media account functioneert voor de gemiddelde gebruiker als fotoboek en soms zelfs als dagboek, dat door kennissen en vrienden kan worden bekeken. Voor bedrijven en professionals is het eerder een soort portfolio, waar u uw beste prestaties en recente ontwikkelingen kan delen. Fotomateriaal en social media kunnen dus worden ingezet ter vergroting van naamsbekendheid, maar vooral om uw expertise en betrouwbaarheid als bedrijf duidelijk te maken voor potentiële nieuwe klanten en partners.

Tekst

Naast beeldmateriaal kan de kracht van een sterke, gerichte tekst niet worden onderschat. Het is een centraal deel van de meeste video’s en alle social media posts. Om het meeste uit deze vorm van content te halen, doen wij voor elk project een uitgebreide analyse op gebied van SEO (Search Engine Optimalisation). Wij identificeren zo vragen van potentiële klanten en zorgen ervoor dat uw content het antwoord op deze vragen is. Niet alleen zorgt een sterke tekst zo voor een overtuigende video of triggerende social media post, maar ook voor vindbaarheid in zoekmachines.

 

Dus waarom zou u samenwerken met SOT Media? Omdat wij alles weten over content-productie en de manieren waarop de verschillende soorten content kunnen worden ingezet. In combinatie zijn deze drie soorten content de basis voor elke goede marketingstrategie. Wij helpen u graag verder!

"Projectmanager is geen baan, maar een karakter"

Caitlin
Project Manager

"Ik heb zelf geen social media, maar zie wel in hoe belangrijk het is"

Wout
Opperhoofd

"Elk shot in je video is een visitekaartje"

Milan
Creative

"Wat heb je aan content als niemand het ziet?"

Maxime
Social Media Manager