Vraag van de klant

De core business van C&W is gericht op twee elementen van offline adverteren: productie en verhuur. De productietak richt zich op de productie van reclame-uitingen, terwijl de verhuurtak zich richt op het verhuren van reclameruimte. Omdat de C&W groep voor vele verschillende bedrijven projecten uitvoert, is aan ons gevraagd of wij dit kunnen vastleggen door middel van fotografie en video. Het doel? Een sprekend portfolio van hun projecten op social media.

Geleverde Diensten

Wij gaan regelmatig mee met de C&W groep als zij projecten uitvoeren voor verschillende bedrijven. Hier maken we gave foto’s en video’s. Dit materiaal zetten we in het template dat we ontwikkeld hebben voor C&W, we maken er een fotocollage van of bijvoorbeeld een mooie slideshow als dit bij het project past. Van de video’s maken we mooie edits om zo goed in beeld te brengen wat C&W voor hun klanten heeft gedaan. Wij hebben de social media geheel uit handen genomen, zodat C&W op dit gebied volledig ontlast is.

Uitkomst

De C&W groep blijft groeien op social media. Door de video’s en foto’s van de projecten die zij hebben uitgevoerd krijgen volgers een goed beeld van wat C&W precies doet. Daarnaast komen door de verhuur posts oproepen binnen van bedrijven die hun reclame op een bord langs de weg willen. Op deze manier worden dus beide takken van het bedrijf op verschillende wijzen gestimuleerd.

Bekijk hier de social media van de C&W Groep:

Facebook
Instagram