Vraag van de klant

Echte Zalm, warm gerookt in Spakenburg, is een echte culinaire beleving. Een premium zalm die je online kunt bestellen. Ons is gevraagd om deze culinaire beleving online te promoten en het product door middel van foto’s en video’s écht tot zijn recht te laten komen. De content die geplaatst wordt moet de topkwaliteit van Echte Zalm reflecteren.

Geleverde Diensten

Na verschillende gesprekken kwamen we er al snel achter wat dit product zo enorm uniek maakt. Het was nu aan ons om deze unieke gerookte zalm in het beste daglicht te zetten op social media. We zijn toen begonnen met het vormgeven van een template dat past bij de luxe uitstraling van Echte Zalm. Vervolgens zijn we content gaan creëren voor zowel Facebook als Instagram. Hiervoor zijn we structureel gaan posten om een online community te creëren, waarbij mensen in aanraking komen met Echte Zalm. We posten 2 tot 3 keer per week voor Echte Zalm en nemen daarbij de volledige zorg van social media op ons.

Uitkomst

Echte Zalm blijft groeien op social media en bij iedere post is er spraken van meer interactie. Door middel van een prachtige video hebben we de volgers van Echte Zalm bijvoorbeeld een exclusief kijkje achter de schermen gegeven bij het rookproces van Echte Zalm. Op deze manier nemen we mensen volledig mee in het merk Echte Zalm.

Bekijk hier de social media van Echte Zalm:

Facebook
Instagram