a

Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel aliquet nec eget arcu. In enim justo, rhoncus vitae.

Info:
Over Ons
  /  Over Ons

Waar wij voor staan

Het team van SOT Media staat voor content van topkwaliteit en de leukste samenwerkingen. Dit begint bij het leren kennen van de klant. Ondanks dat wij alles weten op het gebied van video, bekijken wij alles eerst vanuit úw perspectief. Door op de stoel van onze klanten te gaan zitten krijgen wij precies te weten wat voor u belangrijk is en wat moet worden gecommuniceerd met de content.

Wat u verder van ons kan verwachten? Wij zijn een klein team bestaande uit jonge vakspecialisten die houden van online content en weten van aanpakken. En we zijn een tikkeltje gek. Okay, behóórlijk gek. Hoe dan ook, plezier en humor zijn in onze ogen cruciaal voor fijne samenwerkingen en sterke eindproducten. U kan er dus zeker van zijn dat u ons pand nooit zonder glimlach verlaat.

Kantoor

Ons bedrijf is te vinden in het knusse Arkel, ook wel bekend als de thuisbasis van de bekende Nederlandse voetballer Frenkie de Jong. Ja díe Frenkie. Het dorpje ligt lekker centraal, biedt bakken met ruimte en is voor ons de perfecte plek om lekker door te groeien. Voorlopig zijn we hier dus nog wel even te vinden!

Adres:

Vlietskade 6009, Arkel

Telefoon:

0183-730469