Vraag van de klant

Het Piazza Center is het winkelcentrum dat alles onder één dak heeft met een enorm gevarieerd aanbod. Van twee grote supermarkten tot winkels voor brood, fruit, vlees, vis en kaas. Maar ondanks het ruime winkelaanbod loopt het er geen storm. Aan ons was het dus de taak om mensen te laten zien wat het Piazza Center allemaal te bieden heeft en het winkelverkeer weer te laten toenemen.

Geleverde Diensten

Na verschillende gesprekken met het Piazza Center hebben we vastgesteld wat de reden is dat hun social media weer eens flink aangepakt moet worden. Ondanks het prachtige winkelcentrum met zijn ruime winkelaanbod is bij vele mensen het Piazza Center niet de eerste keuze wat betreft winkelcentra. Het is daarom nodig tijd om dit winkelcentrum eens goed in de aandacht te zetten op social media. We zijn begonnen met het schrijven van een duidelijk contentstrategie om vervolgens content te kunnen maken voor Facebook en Instagram. Door middel van foto’s en video’s laten we zien wat het Piazza Center allemaal te bieden heeft.

Uitkomst

Door de grote aandacht voor het winkelaanbod van het Piazza Center is de belangstelling voor het winkelcentrum toegenomen. Daarnaast blijft het social media account geleidelijk groeien en heeft het winkelcentrum weer een frisse start gekregen.

Bekijk hier de social media van het Piazza Center:

Facebook
Instagram