a

Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel aliquet nec eget arcu. In enim justo, rhoncus vitae.

Info:

12Maté

Een aantal jaar geleden zijn vrienden Sander en Nick in contact gekomen met de Zuid-Amerikaanse drank Yerba Maté. Het was even wennen, maar al gauw ging geen dag voorbij zonder te praten over maté of te genieten van de drank. Na wat verdieping kwamen ze erachter hoeveel gezondheidsvoordelen het product eigenlijk met zich meebrengt en vanaf daar was de keuze snel gemaakt. Samen richtten ze het bedrijf 12Maté op om zoveel mogelijk mensen de kracht van Yerba Maté te laten ervaren!

Om dit te kunnen bereiken, hadden ze een social media strategie nodig. Door middel van inspirerende en waardevolle content wilden ze hun publiek niet alleen bereiken, maar inspireren. Daarnaast wilden ze contact kunnen onderhouden met bestaande klanten.

12Maté is nu in twee woorden samen te vatten op social media: interactief en inspirerend. Met waardevolle content over yerba maté inspireert het bedrijf hun doelgroep om het product ook eens te proberen en delen ze tips over het gebruik hiervan. Daarnaast delen ze content die oproept tot interactie. Denk hierbij aan user-generated content, speciale deals en regelmatig reageren op opmerkingen van online bezoekers.