a

Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel aliquet nec eget arcu. In enim justo, rhoncus vitae.

Info:

BMW Bergwerff

Bergwerff Automotive is geen BMW dealer, maar een erkend partner. Ze verkopen geen nieuwe BMW’s, maar hebben wel een enorm gevarieerd aanbod. Bergwerff is met name gespecialiseerd in Alpina’s, Classics en YoungTimers. In Nederland is Bergwerff dé specialist als het gaat om deze modellen. Dit was echter niet zichtbaar op de site. De grootste uitdaging was dus, om potentiële kopers te laten zien waarom Bergwerff dé specialist is.

We hebben voor Alpina, Classic en Youngtimer een ‘triggerende video’ gemaakt. Dit houdt in dat we aan de hand van storytelling hebben geprobeerd potentiële kopers te inspireren, een gevoel bij ze op te wekken. Deze video’s worden verspreid op social media, met advertenties gericht op de doelgroep. Deze mensen, die dus al affiniteit hebben met deze auto’s, moeten door de video’s worden aangemoedigd om op de website van Bergwerff te kijken. Op de website wordt vervolgens in beeld en tekst uitleg gegeven over de mogelijkheden die Bergwerff biedt op het gebied van Alpina’s, Classics en YoungTimers.

Vond je dit een tof project? We kunnen vast ook iets voor jouw organisatie betekenen! Neem vrijblijvend contact met ons op en wie weet zit er een mooie samenwerking in.

Klant:

BMW Bergwerff

Tags: