a

Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel aliquet nec eget arcu. In enim justo, rhoncus vitae.

Info:

C&W Groep

De C&W Groep is al meer dan 25 jaar hét adres voor indoor signing, outdoor signing en de verhuur van reclameplekken op lichtmasten, stadsklokken en rotondes. Ze hebben zelfs een enorm LED-scherm aan de A27 waar adverteerders hun reclame kunnen tonen aan (stilstaande) automobilisten. Kortom, zij laten zien wat je wil zeggen op de manier die jíj voor ogen hebt.

C&W is een full-service bureau dat van productie tot aan montage kan ontzorgen. Hierbij maken ze geen onderscheid tussen lokale bedrijven en grote multinationals: elk bedrijf moet te zien zijn.

Nu was C&W zélf aan de beurt. Het bedrijf heeft altijd hard gewerkt om hun klanten te laten zien aan het grote publiek, maar hebben daardoor nooit tijd voor C&W zelf gehad. Het was dus aan ons om een social media strategie te bedenken die paste bij hun identiteit. Het voornaamste doel was het opstarten van hun online aanwezigheid om zo eventueel nieuwe klanten aan te trekken. Door het gebruik van foto’s en video’s van nieuwe projecten, het posten van beschikbare verhuurlocaties en interactieve updates over het bedrijf zelf hebben ze binnen no-time een sterke online identiteit op weten te bouwen!