Project omschrijving

Lunchroom Proeverz
Social media beheer

Proeverz is een restaurant in Gorinchem dat zich met name focust op ontbijt en lunch. Wij hebben Proeverz mogen helpen met het creëren van een online strategie, het produceren van content en het beheren van de social media kanalen.

De communicatie Proeverz is gebaseerd op een aantal kernwaarden en moet terugkomen in alle vormen van communicatie, zowel offline als online. Het personeel wordt hierin getraind en als Team Communicatie is het belangrijk dat ook wij de kernwaarden kennen en laten terugkomen. Proeverz wil iedere klant zo persoonlijk mogelijk benaderen en doet dit informeel en met humor.

Wij zijn verantwoordelijk voor de Facebook en Instagram van Proeverz en produceren daarnaast offline marketingcontent zoals posters en flyers. Proeverz heeft een groot regionaal bereik en het restaurant zit dagelijks vol. De afgelopen maanden hebben we ons gefocust op interactie met klanten en aan de posts te zien is deze interactie fors verbeterd. Ook leuk om te vermelden: Proeverz is genomineerd als Beste Lunchroom van Zuid-Holland, uiteraard mede dankzij de sterke communicatie 🙂