Social

 

Vind jij het ook belangrijk dat jouw doelgroep ziet waar je mee bezig bent? Wil je zichtbaar zijn en laten zien hoe trots je bent op wat jouw organisatie doet en kan?  Meer loyaliteit bij je doelgroep creëren? Of een leuke creatieve campagne? Wij helpen je! Samen ontwikkelen we een strategie en vervolgens bedenken we concepten aan de hand waarvan we jouw boodschap gaan communiceren door middel van beeld en tekst. We beheren social media kanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn en managen campagnes, waardoor we de doelen behalen die we samen met de klant tijdens het proces hebben afgesproken.

Een mooi voorbeeld van het beheren van social media kanalen en managen van campagnes is onze relatie met Proeverz.

 

 

 

Social media campagne: Proeverz

Voor Valentijnsdag geen standaard ‘win een diner met je liefde-actie’, maar een actie voor kinderen. Want wat ontroert er nou meer dan kids in love?

Bekijk meer 

 

 

 

 

Social media content: Beachclub 8

Voor Beachclub 8 mochten we een inspiratievideo maken om mensen het strandgevoel mee te geven. Zeg nou zelf, hiervan krijg je toch zin in de zomer?

Daily Shots

 

Voor het bepalen van de strategie en het bedenken, creëren en verspreiden van content voor social media, hebben we Daily Shots in de wereld geroepen. Met dit merk verzorgen we content voor tientallen organisaties, die ontzorgd worden op het gebied van social media, maar uiteraard zelf wel meedenken over wat er gecommuniceerd wordt. Natuurlijk maken we gebruik van video’s, zoals hierboven te zien in de campagne voor Proeverz, maar we doen nog veel meer: we ontwikkelen een template die aansluit bij de huisstijl van de organisatie en verwerken daar content in.

Ook een online beleving creëren? Neem dan contact met ons op of laat je gegevens achter via het contactformulier.