Video

 

Het vertalen van creatieve ideeën en concepten naar video: dát is SOT Media. Of je nu personeel zoekt, loyaliteit wil bewerkstelligen of je imago wil verbeteren: met bewegend beeld, beweeg je mensen. We creëren video’s voor social media campagnes, vacaturevideo’s, corporate films, aftermovies en animaties. We ontwikkelen concepten, filmen, editen én verspreiden de content. De behandeling van het volledige proces is hierin leidend.

Hoe gaat dat dan in z’n werk? Dat hangt er helemaal van af waar je naar op zoek bent. Is de vraag heel duidelijk en wil je bijvoorbeeld een instructievideo van een product of een sfeerimpressie van een event? Dan kunnen we direct aan de slag! Is er behoefte aan videocontent maar weet je nog niet helemaal wat je precies wil? Dan gaan we eerst de strategische fase in, waarin we meedenken over je communicatieboodschap en doelgroep en uiteindelijk een concept op maat creëren. Nog twijfels? Laten we dan eens rustig een kop koffie drinken!

 

 

 

Ditch Witch

Een corporate film over een professioneel bedrijf achter de talloze machines die zij leveren

Bekijk meer

 

 

 

 

Top1Toys

Online storytelling rondom crowdfunding speelgoedwinkel

Bekijk meer

 

 

 

BMW Bergwerff

Dé specialist op het gebied van Alpina’s, Classics en YoungTimers

Bekijk meer commercials

Ook een unieke video laten ontwikkelen? Neem dan contact met ons op of laat je gegevens achter via het contactformulier.