Website

 

Met een goed ontwikkelde en onderhouden website realiseer je nieuwe en behoud je bestaande klanten. Een website is de weerspiegeling van het bedrijfsimago. Je wilt dat de juiste waarde en content getoond wordt. Het regelmatig onderhouden en bijwerken van de website is daarin leidend. Hoe mooi je website ook is, als je hem niet onderhoudt, loop je altijd achter de feiten aan. Daarom bouwen én onderhouden wij websites. Zo kunnen we bijvoorbeeld ieder kwartaal de projectpagina verversen aan de hand van nieuwe beelden en teksten. Op basis van ideeën en inzichten vanuit de klant, de doelgroep en de markt ontwikkelen wij een platform en zorgen we dat het een succes wordt die als verlenging van je bedrijf dient. Wij brengen je online positionering naar een hoger niveau.

Bij het ontwikkelen van een website hoort uiteraard ook een sterk design. We ontwikkelen een passende huisstijl (en als deze er al is, implementeren we die) en creëren een online experience. We ontwikkelen je website op basis van het doel: informeren, activeren, conversie realiseren, verkoop van producten of diensten, leads genereren, personeel vinden of versterken van je merk.

Een mooi voorbeeld van het ontwikkelen en onderhouden van een website is ons project met De Paauw. De Paauw is bij ons gekomen met de uitdaging: hoe vinden we geschikte mensen die ons helpen groeien? We hebben voor hun een plan opgesteld waarin de website centraal staat en wordt ondersteund door social media.

Toe aan een nieuwe website? Neem dan contact met ons op of laat je gegevens achter via het contactformulier.