Blijf zichtbaar!

Het coronavirus raakt de ondernemer keihard, ook ons. Events gaan tot 1 september niet door en een deel van onze klanten kiest ervoor om het communicatie- en marketinbudget on hold te zetten. Uiteraard hebben we begrip voor alle gemaakte keuzes, maar toch moedigen we iedereen aan om zichtbaar te blijven!

Een groot deel van vrijwel iedere doelgroep zit de hele dag thuis achter hun laptop, of op hun tablet of telefoon. Deze mensen zijn ontzettend vatbaar voor allerlei vormen van online communicatie. Wij zijn van mening dat videocontent hierin onderscheidend kan zijn. Houd je klanten of relaties op de hoogte van de ontwikkelingen, vertel hoe je omgaat met de situatie, moedig ze aan om producten of diensten die afgenomen kunnen worden af te nemen.

Hierin kunnen we op ieder denkbaar gebied ondersteunen als het gaat om videocontent. We kunnen ervoor zorgen dat bepaalde events alsnog doorgaan, bijvoorbeeld door livestreaming. We kunnen interne videoboodschappen maken, waarin personeelsleden worden geïnformeerd of geïnstrueerd. En we kunnen natuurlijk video’s maken om de bestaande of nieuwe doelgroepen te bereiken! Denk hierbij aan Q&A’s, workshops, tutorials, maar ook aan bedrijfsvideo’s, productvideo’s of het communiceren van nieuwe initiatieven die ontstaan zijn door de coronacrisis.

Of het nu gaat om grote organisaties of kleine bedrijven: we kunnen iedereen ondersteunen. Uiteraard tegen een “coronatarief”, omdat wij erin geloven dat we het samen moeten doen!

Wil je vrijblijvend eens met ons van gedachten wisselen over de inzet van videocommunicatie tijdens de coronacrisis? Neem gerust contact met ons op!

In de voorbeelden rechts vindt u voorbeelden van video’s die we tijdens de crisis gemaakt hebben en inspiratie voor video’s die we tijdens de crisis kunnen maken. De video van Home Made Chefs is een landelijk initiatief dat gelanceerd is om de consument en de ondernemers samen te brengen en elkaar te laten helpen. De video voor Bosch Bedding is een ludieke actie die inspeelt op de coronasituatie. De overige twee video’s zijn voorbeelden van hoe we krachtige boodschappen op een eenvoudige manier in beeld kunnen brengen. Dit soort video’s is zeer geschikt om te informeren en instrueren, zowel intern als extern.