a

Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel aliquet nec eget arcu. In enim justo, rhoncus vitae.

Info:
Wat doen we voor jou?
  /  Wat doen we voor jou?

Jouw verhaal op jouw manier

Wat kunnen we voor jou betekenen? Dat hangt af van wat je zoekt! We werken altijd op maat. We werken op strategisch niveau (denken) en op productieniveau (doen). Voor ons is deze combinatie heel normaal. Wanneer we een video maken, willen we weten waarom we dat doen en wanneer we een campagne bedenken willen we weten hoe we die kunnen uitvoeren. Eigenlijk zijn er voor onze klanten drie wegen:

Ik wil online content en weet precies waar ik naar op zoek ben

In dit geval kunnen we heel concreet te werk gaan. Laat ons in onderstaand contactformulier weten waar je naar op zoek bent. Wellicht kan je alvast inventariseren met een collega binnen Marketing & Communicatie. Op basis van deze info kunnen we, indien gewenst, via de mail al wat voorbeelden en prijsindicaties geven. Hoe dan ook, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Ik wil online content maar weet niet waar ik moet beginnen

    In dit geval is in ieder geval helder dat er content moet komen. Het zou fijn zijn als je via onderstaand contactformulier uit kunt leggen waarom je geïnteresseerd bent in online content. Vanuit die informatie kan ons creatieve team wellicht al geschikte voorbeelden voorbereiden. Mochten we hiervoor nog informatie tekort komen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

      Ik wil hulp met online communicatie, social media of mijn website

      In dit geval gaan we graag geheel vrijblijvend met je om de tafel. Dit kan met een fysieke afspraak of een videocall. Ons strategische team zal aan de hand van een brainstormsessie informatie proberen te verkrijgen. De essentie hiervan is om te bepalen wat je graag wil en wat je op dit moment doet. Het verschil hiertussen, de zogenaamde gap, bepaalt welke kant we op gaan.